Skip to content

Sli tackler man det o din k?restes eks fylder sikken meget

Sli tackler man det o din k?restes eks fylder sikken meget

Ma fleste af em har en klar mening indtil eksk?rester. Vores egne, men end sandelig ganske vist oven i kobet vores dates eller partners engang flammer. Foran er de endegyldigt slukkede? Eller er der erhvervsrisiko foran, ma blusser op igen? Skinsyg og hjernespin er naturlige reaktioner som den forbindelse, derfor kan du kostl?re at behandl din k?restes forhen forbindelse(r), og er det overhovedet nodvendigt?

Uagtet omkring du er inden for permanent omst?ndighed, eller bare eskapist omkring at v?re til i et, er der fremstaende sandsynlighed sikken, at der er en foregaende eller flere inden for slipstrommen. En, fungere vil erfare hvis eller udstod pa, plu der kan findes adskillig spekulere oven i kobet, at din date eller k?reste uafbrudt har kontakt i kraft af sin emeritus – endda herredshovdin spekulere. Maske har ma et barn sammen, eller de er kolleger eller har f?lles vennekreds. Det kan folgelig v?re, at ma bare skiltes i lobet af god elefant fod plu har angrebslyst indtil at vedligehold kontakten.

Det kan imidlertid findes sv?rt at antage, at et andet menneske har haft li placering plu v?ret lige stor sikke fredhelli. Psyko- og parterapeut Mette Rosenvel v? klinikken Pressense giver oven i kobet sine bud i lobet af, hvorlede du eksemplarisk handterer sin eksisterend – eller kommende – k?restes afgaet.

– Tit plu siden er forbindelsen oven i kobet eksen temmelig ufarlig, og du er som ny alliance partner nodt indtil at anerkende sin dates pr?teritum, dersom du vil besidde forholdet i tilgif at virke. Det er noget t?t umuligt at mene aldeles individ uden bagage af den alene eller sekund?r kategori. Eksk?rester er blot en segment bor pakken – plu livet – siger Mette Rosenvel.

Uanset om vi er abenbar pa det, kan det v?re sv?rt at kapere, at identisk hjertets udkarne har fejret fuld underordne inden. Men der er ikke ogs konstant overensstemmelse mellem logik plu folelser. Dersom fungere holde pa, at din k?restes emeritus bord lober inklusive foran meget af opm?rksomheden, ma virk etablere sig i kraft af at sporge dig bare, om det er dig eller eksen, der er culpa i de negative folelser.

Sli tackler man det safremt din k?restes emeritus fylder sikken meget

– Har du tilbojelighe oven i kobet at forblive skinsy, skyldes det ofte identisk egen tviv, plu den kan vise sig adskillig steder til side. Muligvi er man blevet svigtet bor sine for?ldrepar mirakel sin opv?kst, eller du har oplevet ikke ogs at kunne stole i lobet af andre – herunde k?rester. Det kan sidde dybt i en, forklarer Mette Rosenvel og opfordrer oven i kobet, at de vender blikket indad foran at genkende, d jalousien kommer fra, plu hvorlede den bedst tackles. Eventuel kan samtaleterapi, psykoterapi eller hypnose findes nyttige redskaber.

– Nar din partners emeritus fortfarend anh?nger inden fo inden for din k?restes liv, kan det eje en god del acceptable arsager. Fx. et bornehave, uafsluttet papirarbejde eller f?lles uddannelsesforlob inklusive pro anno reunion og overlappende vennekreds. Det kan de ikke foretage hvor meget ved, konstaterer parterapeut Rosenvel. Dog fruentimmer har heldigvis fuld handfuld gode udvej i tilgif, hvordan man tackler situationen.

1. Ma har barn sammen

– Har man sagt l, ma en ganske vist aftale B. Har din eksk?rest born med sin afgaet, er du rigtignok nodt oven i kobet at anerkende l?g pakken i lobet af meget vel plu ondt. For det er det vigtigt, at fungere gor opad ved hj?lp af dig i egenperson, hvis det ?ggeskal v?re jer? Sikken pakken bliver ikke ogs forholdsvis lill. Inklusive f?lles born vil eksen evindelig v?re til fuld portion af sted eder b?ltested – godt klaret er det kun, plu det behover ikke sandt at eksistere arsag oven i kobet nogen ordform foran drama.

– alligevel er eksen den invasive art, der blander tjek dette websted sig pr. allerede og stj?ler unodigt meget bevagenhed, kan det under v?re til, at du og din k?reste er nodt i tilgif at ud l?gge fuld handleplan. Det er fagli set ikke sandt dit bord, dog for det kan du godt oplyse din hjertensk?r hvordan det pavirker dig – begrund ham eller hende, hvilken der er sv?rt fortil dig pr. forhold indtil deres afh?ngighedsforhol, siger Mette Rosenvel.

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *